شناسهٔ خبر: 217266 - سرویس استان‌ها
نسخه قابل چاپ

مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل:

۱۱ کیلومتر باند دوم بزرگراهی در محور اردبیل - سرچم زیر ترافیک رفت

۱۱ کیلومتر باند دوم بزرگراهی در محور اردبیل - سرچم زیر ترافیک رفت مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: باهدف خدمت به مردم و ایمنی تردد، ۱۱ کیلومتر باند دوم بزرگراهی در محور اردبیل - سرچم زیر ترافیک رفت.

 به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از استان اردبیل، محبوب حیدری مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل اظهار داشت: بر اساس قولی که در ابتدای سال به مردم و مسئولین استان داده بودیم، در حال حاضر ۸۳ کیلومتر توسعه بزرگراهی در سطح استان تا پایان سال جاری انجام و به مجموع بزرگراه‌ها افزوده شده که این موضوع باهدف کاهش تصادفات جاده‌ای در محورهای مواصلاتی و افزایش ایمنی تردد مردم عزیز محقق شد.

 وی گفت: باهدف تسریع در اجرا و تکمیل پروژه‌های بزرگراهی و در راستای خدمت به مردم و مسافران و ایمنی تردد، ۱۱ کیلومتر دیگر از محور اردبیل - سرچم با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان اجرا و به طور موقت زیر ترافیک رفت.

 مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل افزود: در سال جاری تخصیص اعتبارات ویژه به پروژه‌های در دست اجرای راه‌های اصلی و بزرگراهی استان باهدف تسریع در تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌ها که تاکنون بی‌سابقه بوده انجام شد.

 حیدری ادامه داد: این اتفاق ارزشمند با همدلی و همکاری مسئولان استانی و کشوری رقم خورد که ان‌شاءالله با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های در دست اجرا در تمامی محورهای مواصلاتی و پرترافیک استان، شاهد چشمگیر کاهش تصادفات جاده‌ای، افزایش ایمنی تردد جاده‌ای در راه‌های استان باشیم.

 وی تاکید کرد: در حال حاضر باهدف تسریع در اجرای پروژه‌های بزرگراهی از سال مالی ۱۴۰۴ مبلغ ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار در ۲ مرحله با همکاری و حمایت‌های مدیران ارشد استان، نمایندگان استان در مجلس، سازمان برنامه‌وبودجه کشور و شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل‌ونقل کشور برای پروژه‌های توسعه بزرگراهی و راه‌های اصلی استان اردبیل تخصیص‌یافته است.

 ۸۳ کیلومتر به طول بزرگراه‌های استان اردبیل افزوده می‌شود

 رئیس شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان اردبیل گفت: قبل از آغاز جنگ رمضان، قرار بود در سفر ریاست محترم جمهور به استان اردبیل هم‌زمان با بهره‌برداری از پروژه راه‌آهن اردبیل - میانه، ۸۳ کیلومتر احداث باند دوم بزرگراهی از محورهای مواصلاتی استان،۴ دستگاه تقاطع غیرهمسطح (زیرگذر) و احداث تونل دوم شمالی ولیعصر (عج) گردنه حیران به طول ۸۰۴ متر در محور اردبیل - آستارا افتتاح و به بهره‌برداری برسد که انشا الله به‌زودی شاهد این مراسم در اردبیل باشیم.

 حیدری تاکید کرد قطعاتی از محور پرتردد اردبیل - سرچم که قرار بود در سفر ریاست محترم جمهور به استان به بهره‌برداری برسد، به طور موقت بازگشایی و جهت عبورومرور در اختیار هم‌وطنان عزیز قرار گرفت.

 مدیرکل راه و شهرسازی استان اردبیل اظهار داشت: محور اردبیل - سرچم اصلی‌ترین مسیر ارتباطی استان اردبیل به مرکز کشور است که عملیات تعریض و تبدیل آن به بزرگراه جزو اولویت‌های اصلی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل در سال‌های اخیر علی‌الخصوص دولت چهاردهم است.